Szárítás, tisztítás

A magas minőségi követelmények szerint épült gépünk betárolóból, elő- és utótisztitóból, por leválasztó ciklonból, serleges felhordóból, redlerből stb. áll. Ez mind kell ahhoz, hogy a legminőségesebb árut tudjuk garantálni ügyfeleinknek.

Az egyedülálló, szabadalommal védett, kíméletes LAW szárítóra jellemző az egyszerű, biztonságos és megbízható üzemeltetés, ezáltal biztosítva a kiváló minőségű, egyenletes nedvességtartalmú végterméket.

A jó minőségű áru elengedhetetlen feltétele a tisztaság. A megfelelő hatásfokú tisztítás nagyban befolyásolja az egyes termények piaci értékét is. A MAROT magtisztító és osztályozó berendezések kiválasztják a tört szemet és a durva szennyeződéseket a gabonafélékből, a napraforgóból és a kukoricából. Az osztályozó rendszer segítségével pedig még azt is be tudjuk biztosítani, hogy ügyfeleink egyforma nagyságú magokat kapjanak, ami megkönnyíti a felhasználást.

Raktározás

Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően, telepünk egyre nagyobb mennyiségű gabona és egyéb áruféleség tárolására alkalmas. Az európai színvonalú raktáraink többféle stílusban épültek. Ezeknek egy része zárt, beépített raktárterület, de lehetőség van térburkolattal rendelkező szabadtéri tárolásra is, ami tökéletes pl. Big Bagbe csomagolt áru raktározására.

A gabona és egyéb áruféleség be– és kitárolása mobil eszközökkel történik. Az áru súlyát akkreditált mérleggel mérjük.

Csomagolás

Többféle jellegű csomagolást is biztosítunk ügyfeleinknek, melyek közé tartozik a Big Bagbe és a papírzsákba történő csomagolás. Mezőgazdasági terményeket 700- 1000 kg-os Big Bagekbe csomagoljuk. Papírzsák kiszerelése 15-30 kg. Igény szerint címkékkel is ellátjuk a zsákokat.

Mindennemű csomagolás a nemzetközi szállítmányozás által előírt csomagolási szabályok szerint történik.

Kikötő

Telephelyünktől 5 km-re található egy dunai kikötő, így lehetőségünk van uszály fogadására is. Ügyfeleink kérése alapján biztosítani tudjuk a ki- és berakodást az uszálytól egészen a raktárig, és fordítva.

Bérmunka

Csallóköz Szlovákia éléskamrája. Területének nagy részét jó minőségű termőföld borítja. Ám ahhoz, hogy jó minőségű növényeket termesszünk, ezeket a földeket egész évben ápolnunk kell.

Cégünk bérmunkát vállal, mely a termőföld teljes körű megművelését biztosítja. Korszerű gépparkunk lehetővé teszi a növénytermesztéshez szükséges talajmunkák elvégzését, szántástól a betakarításig. Célunk, hogy ügyfeleink minőséges, gyors és pontos munkát kapjanak, amit aztán a termés hálál meg.

Fuvarozás

Nyolc saját tulajdonú kamion áll rendelkezésünkre, melyek segítségével nemcsak az ország egész területén, de egész Európában vállaljuk a termékek kiszállítását. Gépjárműveinkkel elősorban saját ügyfeleinknek szállítunk. Így tudjuk garantálni a teljes flexibilitást, azt, hogy mindig naprakészek vagyunk. Célunk, hogy ügyfeleink helyett mi biztosítsuk a raktározást, így náluk csak annyi áru van, amennyire éppen szükségük van. Természetesen ehhez elengedhetetlen, hogy mi mindig pontosan szállítsunk, a ügyfél megrendelése szerint.