Üdvözöljük oldalunkon!

A Sunflower s.r.o. 1998-ban alakult családi vállalkozásként, ám több mint egy évtizedes fennállása alatt számos kis- és nagyvállalat beszállítójává vált. Cégünk gabonafélék, olajos, hüvelyes magvak, madár- és kisállateleségek alapanyagainak, valamint műtrágya nemzetközi kereskedelmével foglalkozik. Szolgáltatásaink részét képezi a nemzetközi és belföldi fuvarozás, áruszállítás is.

A folyamatos fejlődés eredményeként nemcsak a térség meghatározó mezőgazdasági cége lettünk, hanem sikerült egész Európát behálózó kapcsolatokat kialakítanunk.

Partnereink számára cégünk mind termelői, mind pedig felvásárlói oldalról teljeskörű szolgáltatáspalettával rendelkezik. Fő tevékenységünk a madáreledel alapanyagok, csíkos és fekete napraforgó, valamint más olajosok termeltetése, melyhez termelőink számára előre biztosítjuk szükséges alapanyagokat- vetőmag, vegyszer, műtrágya.

Célunk minőségi termékeket kínálni, versenyképes kereskedelmi feltételeket biztosítani, hosszútávú kapcsolatokat kialakítani, és mindig pontosan, megbízhatóan cselekedni. Számunkra ez képezi a siker zálogát.

Őszintén bízunk abban, hogy hamarosan Önt, az Ön cégét is megelégedett partnereink között üdvözölhetjük!

Minőség

A magas minőségi szabványok alapvető feltételei a jó és hosszútávú kapcsolatoknak, az elégedett ügyfeleknek, akiknek köre bővül a hazai és a nemzetközi piacon is. Vállalatunk eleget tesz az ISO 9001:2000 követelményeinek, mely garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét. Nemzetközi teherautó szállítást a GMP B4.1 szabványnak megfelelően működtetjük.